preskoči na sadržaj
PROJEKTI I RADIONICE

Projekti i radionice koji su u tijeku:

 

  1. Mediji i mladi
  2. Zelene ideje
  3. Najsportskiji razred
  4. Izrada suvenira XI. gimnazije
  5. Književnost i duhovnost
  6. Erasmus+, KA2

 

PROJEKTI

Drugi transnacionalni sastanak Vijest ima dokument u privitku

Paderewski Private Grammar School

U poljskom gradu LUBLINU, tj. u PADEREWSKI PRIVATE GRAMMAR SCHOOL, (internacionalna škola s IB programom) održan je od 10.9 do 13.9 drugi transnacionalni sastanak profesora, predstavnika zemalja uključenih u Erasmus + projekt "On Air Together!".

  :: opširnije :: 


objavio: Maja Sečić-Kopinč  datum: 17. 9. 2018. 20:33

Erasmus+ Posjet učenika i profesora iz partnerskih zemalja XI. Gimnaziji

Erasmus + Posjet Zagrebu
 
Erasmus + projekt On Air Together! u razdoblju od 12.3. do 16.3. 2018. uspješno je završio za nas najzahtjevniju, ali i najzanimljiviju fazu. Naime, u tom razdoblju našu školu posjetili su učenici i profesori iz partnerskih zemalja.
Na ovoj mobilnosti sudjelovalo je 23 učenika naše škole u pratnji profesorica Schmidt, Šoh, Diskordia i Bogadi, te 9 profesora i 20 učenika iz partnerskih zemalja. Tijekom mobilnosti sudionici su imali priliku sudjelovati u zanimljivim projektnim aktivnostima kao npr. vježbama dikcije, pisanju izvještaja, posjetu radio stanici Yammat, posjetu Centru za rehabilitaciju Silver. Učenici su također prezentirali rezultate rade iz prvog modula koji se je odnosio na vođenje intervjua. 

Naši  učenici i profesori iskazali su se kao vrsni domaćini i vodiči te su svoje kolege poveli i u razgledavanje znamenitosti grada Zagreba. Za sve sudionike ovaj je posjet bio prepun lijepih uspomena i novih spoznaja. Veselimo se novom susretu u Grčkoj!

  :: opširnije :: 


objavio: Maja Sečić-Kopinč  datum: 10. 4. 2018. 21:05

Prvi transnacionalni sastanak

Članovi projektnih timova

U sklopu Erasmus + KA2 projekta On Air Together održan je prvi transnacionalni sastanak u češkom gradiću Uhersky Brod.

Na sastanku su sudjelovali profesori iz svih partnerskih zemalja (Poljske, Češke, Grčke, Rumunjske i Hrvatske). 

 
  :: opširnije :: 


objavio: Maja Sečić-Kopinč  datum: 14. 11. 2017. 19:33

Uvodni sastanak korisnika programa Erasmus +, KA2 Vijest ima dokument u privitku

27. rujna 2017. je u hotelu Dubrovnik održan Uvodni sastanak korisnika programa Erasmus +, KA2. Na sastanku su sudjelovale ravnateljica Maja Sečić-Kopinč, dipl.ing, zakonska zastupnica i koordinatorica našeg projekta "On Air Together!", prof. Mihaela Schmidt. Tijekom sastanka sudionici su imali priliku pobliže se upoznati sa svim ugovornim obvezama i financijskim aspektima provedbe projekta.

 
  :: opširnije :: 


objavio: Maja Sečić-Kopinč  datum: 3. 10. 2017. 19:21

Erasmus+ projekt "On Air Together"

Erasmus logo

Našoj je školi 1.9.2017 odobren Erasmus+ projekt "On Air Together" sufinanciran od strane Europske Unije. Ostale zemlje sudionice projekta su Poljska, Češka, Rumunjska i Grčka.

  :: opširnije :: 


objavio: Maja Sečić-Kopinč  datum: 11. 9. 2017. 18:45

MEDIJI I MLADI

Učenike se upoznaje s osnovama novinarskog zanimanja s osvrtom na etička načela koja se moraju primjenjivati u praksi. Učenici će snimati videospot XI. gimnazije te bilježiti i fotografirati zanimljive događaje iz školskog života.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 1. 12. 2016. 23:51

NAJSPORTSKIJI RAZRED

Tijekom cijele godine učenici se imaju priliku natjecati te sakupljati bodove za svoj razred. Na kraju godine proglasit će se najuspješniji razred.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 5. 9. 2016. 23:45

KNJIŽEVNOST I DUHOVNOST

Poticanje učenika da u komunikaciji s književnim djelima otkrivaju duhovnost u sebi i osobnu potrebu da sami traže odgovore na egzistencijalna pitanja.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 1. 9. 2016. 23:56

EU projekt - FAKULTATIVNA NASTAVA iz BAIke - 2015. - 2016.

23.10.2015. započeo je projekt  Fakultativna nastava iz BAIke čija je svrha poboljšati stjecanje znanja i vještina učenika kroz modernizaciju fakultativne nastave radi povećanja općeobrazovnih vrijednosti, znanja i vještina te temeljnih kompetencija učenika potrebnih za uspješan život i učenje u suvremenom društvu.

Web stranica projekta: http://baika.9gimnazija.hr/

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 23. 10. 2015. 23:21

ZELENE IDEJE

Učenici u sklopu projekta koriste stečena znanja iz biologije i kemije u uzgoju biljaka (njega, razmnožavanje, sadnja...) i pri tome uče o različitim potrebama biljaka u njihovu uzgoju, upoznaju se s mogućnostima korištenja prirodnih i ekoloških prihvatljivih materijala u izradi raznih predmeta i ukrasa.
  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 8. 9. 2015. 23:37
» Arhiva naših vijesti    
 


Korisni linkovi
Obrazovanje

Ostalo

preskoči na navigaciju