preskoči na sadržaj
PROJEKTI I RADIONICE

Projekti i radionice koji su u tijeku:

  1. Mediji i mladi
  2. Zelene ideje
  3. Najsportskiji razred
  4. Izrada suvenira XI. gimnazije
  5. Književnost i duhovnost

 

PROJEKTI

POKAŽI MI DA VIDIM

U našoj školi počinje projekt naziva „Pokaži mi da vidim“. U našu školu dolazi pas, ženka labradora koja se odaziva na ime Dia. Dia je terapijski pas u procesu socijalizacije i dresure za pomoć ljudima u svakodnevnom životu (slijepim i slabovidnim osobama, osobama u invalidskim kolicima, djeci s teškoćama u jeziku, govoru i učenju te cijelom nizu različitih rehabilitacijskih skupina).

Dia na sebi nosi posebnu oznaku koja joj omogućava da se slobodno kreće u svim javnim prostorima.Svi učenici će imati priliku sudjelovati u različitim fazama projekta. Nadamo se da ćemo uživati i naučiti kako svi imamo sposobnost pokazati drugima da vidimo.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 12. 5. 2017. 00:06

MEDIJI I MLADI

Učenike se upoznaje s osnovama novinarskog zanimanja s osvrtom na etička načela koja se moraju primjenjivati u praksi. Učenici će snimati videospot XI. gimnazije te bilježiti i fotografirati zanimljive događaje iz školskog života.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 1. 12. 2016. 23:51

NAJSPORTSKIJI RAZRED

Tijekom cijele godine učenici se imaju priliku natjecati te sakupljati bodove za svoj razred. Na kraju godine proglasit će se najuspješniji razred.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 5. 9. 2016. 23:45

KNJIŽEVNOST I DUHOVNOST

Poticanje učenika da u komunikaciji s književnim djelima otkrivaju duhovnost u sebi i osobnu potrebu da sami traže odgovore na egzistencijalna pitanja.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 1. 9. 2016. 23:56

EU projekt - FAKULTATIVNA NASTAVA iz BAIke - 2015. - 2016.

23.10.2015. započeo je projekt  Fakultativna nastava iz BAIke čija je svrha poboljšati stjecanje znanja i vještina učenika kroz modernizaciju fakultativne nastave radi povećanja općeobrazovnih vrijednosti, znanja i vještina te temeljnih kompetencija učenika potrebnih za uspješan život i učenje u suvremenom društvu.

Web stranica projekta: http://baika.9gimnazija.hr/

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 23. 10. 2015. 23:21

GLAGOLJICA U JEDANAESTOJ

Učenici XI. gimnazije pridružili su se  čuvanju nacionalnog blaga na svoj način.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 6. 10. 2015. 23:33

ZELENE IDEJE

Učenici u sklopu projekta koriste stečena znanja iz biologije i kemije u uzgoju biljaka (njega, razmnožavanje, sadnja...) i pri tome uče o različitim potrebama biljaka u njihovu uzgoju, upoznaju se s mogućnostima korištenja prirodnih i ekoloških prihvatljivih materijala u izradi raznih predmeta i ukrasa.
  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 8. 9. 2015. 23:37
 


Korisni linkovi
Obrazovanje

Ostalo

preskoči na navigaciju