preskoči na sadržaj
Upisi u XI.

 

NATJEČAJ ZA UPIS UČENIKA U I. RAZRED SREDNJE ŠKOLE I PRIJEM U UČENIČKE DOMOVE ZA ŠKOLSKU GODINU 2017./2018.

 

Školske godine 2017./2018. upisujemo 112 učenika u četiri razredna odjela. Strani jezici koji se uče u školi kao obvezni su: engleski jezik, kao prvi strani jezik te njemački ili talijanski jezik kao drugi strani jezik (1,5 razredni odjel).
Šest predmeta: hrvatski jezik, matematika, strani jezik, povijest, geografija i biologija su predmeti važni za nastavak obrazovanja.

Posebni uvjeti:
Pravo na izravan upis ili dodatne bodove ostvaruju kandidati na osnovi rezultata koje su postigli na natjecanjima u znanju iz hrvatskog jezika, matematike, prvog stranog jezika, povijesti, geografije i biologije.

Provjera znanja engleskog jezika, kojeg učenici nisu učili u OŠ, a željeli bi ga upisati kao prvi strani jezik održat će se 03.07. 2017. u 10.00 sati.

Rokovi prijava za upis, razredbeni postupak i upis određuju se u skladu s Odlukom o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2017./2018. koju donosi ministar znanosti, obrazovanja i sporta. Dodatne informacije možete pronaći na mrežnim stranicama Nacionalnoga informacijskog sustava prijava i upisa u srednje škole  upisi.hr .

 

Zašto upisati XI.?
"Dobra lokacija, još bolja edukacija".

Ukoliko upišeš XI. Gimnaziju osigurane su ti kvalitetne pripreme za državnu maturu, a svi prošlogodišnji maturanti upisali su fakultet koji su željeli. Atmosfera je u školi ugodna, profesori imaju odličan odnos s učenicima.

Dostignuća:
Redovito sudjelovanje na županijskom i državnom natjecanju.
Svjetski smo prvaci na natjecanju iz biologije i odbojke, državni prvaci iz povijesti i matematike. Izvrsne rezultate bilježimo i u sportskim natjecanjima.

Učionice/Igrališta - Dvorane:
Svaka je učionica opremljena za multimedijalnu nastavu. Imamo poseban kabinet za informatiku koji uz 18 računala sadrži i zvučnike, pojačala te pametnu ploču. Sportska dvorana i igralište su u sklopu škole.

Posebnosti:
Škola također ima dramsku grupu, ekipu prve pomoći,  zbor,  volontere i razne sportske ekipe, a provodi i projekte: "Zelene ideje", "Pokaži mi da vidim" te nekoliko likovnih radionica.

Korisni linkovi
Obrazovanje

Ostalo

preskoči na navigaciju