preskoči na sadržaj
Kutak za roditelje
Poštovani roditelji,

ovaj dio našeg web portala posvećen je upravo vama kako bi olakšali i učvrstili međusobnu suradnju i time zajednički izgradili uspješnu budućnost "naše" djece.
 
  • Vremenik pismenih provjera znanja vidljiv je učenicima i roditeljima te nadležnom Ministarstvu i Agenciji za odgoj i obrazovanje u e-dnevnicima.
     
  • Na stranici se nalaze raspored informacija predmetnih nastavnika.
  • Zbog rastuće dostupnosti proizvoda koji sadrže nove psihoaktivne tvari te visokih rizika koji se povezuju s njihovom konzumacijom, svrha brošure „Intervju s roditeljima-odgovori koje je dobro znati“ je informirati roditelje o toj pojavi. U njoj će roditelji naći osnovne informacije o tome što su nove psihoaktivne tvari (nove droge), u kakvim se oblicima pojavljuju, gdje se iste mogu nabaviti, koji su učinci i štetne zdravstvene posljedice konzumacije novih droga te kako prepoznati trovanje novim psihoaktivnim tvarima. Također, u brošuri su navedeni savjeti za roditelje kako na vrijeme uočiti i spriječiti problem vezan uz konzumaciju novih psihoaktivnih tvari, odnosno kako razgovarati s djetetom o novim drogama i štetnim posljedicama njihove konzumacije.


 Brosura za roditelje.pdf
 informacije 2018 2019 najnovije.pdf

Korisni linkovi
Obrazovanje

Ostalo

preskoči na navigaciju